Over LeerZo!

LeerZo! is een praktijk voor onderwijsadvies, remedial teaching, orthopedagogiek en diagnostiek in Amsterdam. Ons doel? Hulp bieden aan kinderen en jongeren die worden belemmerd in hun normale ontwikkeling. Je kunt voor verschillende problemen bij ons terecht. Zoals angsten, stemmings-, gedrags- en leerproblemen, maar ook voor psychologisch, neuropsychologisch en didactisch onderzoek.

Wij zijn er voor kinderen en jongeren die graag willen leren hun talenten te ontdekken en te benutten. Vooral voor degenen die deze niet op een natuurlijke wijze kunnen ontdekken, bieden we hulp. Ieder kind is uniek. En met al onze kennis over leren en ontwikkeling, laten wij al 10 jaar bij LeerZo! iedereen zichzelf ontdekken.

Wat je van ons kunt verwachten

Betrokkenheid

We zijn LeerZo! gestart met de ambitie om kinderen en jongeren écht verder te helpen. Dit vanuit de gedachte dat iedereen evenveel kansen verdient in het leven. Belemmeringen pakken we aan.

Deskundigheid

De deskundigheid staat bij ons centraal. Alle medewerkers van LeerZo! hebben veel expertise in hun vakgebied. We houden deze kennis continu bij met scholing. We passen dus altijd de laatste en bewezen methodes toe. Want die werken!

Geen drempels

Iedereen die onze ondersteuning kan gebruiken, is welkom. We zijn heel toegankelijk en helpen je graag heel concreet verder. Geen drempels dus, welkom bij LeerZo!

Neem direct contact op

info@leerzo.nl
Tessa van Schie: 06-51788788
Suzette de Bruijn: 06-28950218

LeerZo! Amsterdam Zuid
Olympiaplein 96
1076 AJ Amsterdam